Siirry sisältöön
Idän ihmeet 2017

FSO-klubi?

FSO-klubi ry on perustettu ajamaan Suomen FSO-harrastajien etua. Yhdistyksemme perustettiin 10.8.2008 Idän ihmeet-tapahtumassa Mansocampingissa Ikaalisissa.

Zlombol 2017

Tapahtumat

Järjestämme ja/tai osallistumme vuonna 2022 ainakin alla olevan luettelon tapahtumiin. Tapahtumiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun ilmestyy paikalle. FSO-klubi kannustaa myös jäseniään järjestämään paikalliskokoontumisia joista on hyvä kertoa keskustelualueella. Virallisista listan ulkopuolisista tapaamisista tai kokouksista informoidaan kirjeitse tai sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Toimintavuoden 2022 tapahtumia

Talviheikki 2019

Tunnistamme koronaviruspandemian vaikutukset mahdollisuuksiin järjestää tapahtumia. Tämän vuoksi tämän vuoden toimintasuunnitelman toteutumismahdollisuudet tunnistetaan tavanomaista vuotta heikommin. Jos tilanne sallii, osallistutaan muihinkin tapahtumiin, johon budjetissa on erillinen varaus. Tuemme jäseniä järjestämään omia paikallistapahtumia.

Edut

FSO-klubi tarjoaa jäsenilleen jäsenpostia ainakin kahdesti vuodessa sekä tarjoiluja ja ohjelmaa tapahtumissa. Lisäksi on tarjolla mahdollisuus tekniseen apuun sekä mahdollisuus purkaa ja ostaa edullisesti varaosia lievästi kolarivaurioituneesta Polonezista, joka sijaitsee Janakkalassa. Lisätietoa voi kysyä keskustelualueelta sekä sähköpostitse puheenjohtajalta: sähköpostiosoite

Pääkaupunkiseudun kokoontuminen 2018

Kustannukset

Klubiin liittyminen maksaa 15 euroa, joka käsittää myös liittymisvuoden jäsenmaksun. Yhdistyksen jäsenyys maksaa 15 euroa vuodessa. Liittymis- ja jäsenmaksuilla katetaan mm. verkkosivut, mahdolliset julkaisut sekä kokoontumisten kuluja.

Syystapaaminen 2014

Säännöt ja toimintamallit

Yhdistyksen säännöt löydät täältä. Jos sinulla on laskuja klubille, tulee niiden osalta noudattaa laskutuksen ohjeistusta (FSO-klubin päätös 1/2013). Laskut tulee toimittaa hallituksen jäsenelle tai puheenjohtajalle.

Liity mukaan!

Helpoiten liityt FSO-klubin jäseneksi lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen klubin puheenjohtajalle sähköpostiosoitteeseen sähköpostiosoite Jäsenhakemuksessa on oltava vähintään nimi ja kotipaikka. Osoite ja sähköpostiosoite on myös hyvä ilmoittaa jotta FSO-klubista saa täyden hyödyn irti: kokouskutsut lähetetään sähköpostitse ja osoitteen perusteella voimme lähettää mahdollista FSO-aiheista aineistoa. Jos sinulla ei ole sähköpostiyhteyttä käytössä, voit liittyä myös kokoontumisissa jättämällä vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen FSO-klubin hallituksen jäsenelle. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Vuosikokous 2009

Tarrat

FSO-klubilla on myynnissä klubitarroja. Tarroja voit tilata puheenjohtajalta (sähköposti yllä) tai ostaa kokoontumisista. Tarran hinta on 2 euroa kappaleelta, isommista eristä annetaan alennuksia.