etujarrujen jousihakaset

Autoja ja tarvikkeita, vaihdetaan rahaan tai muuhun tavaraan
narina
Viestit: 3
Liittynyt: 29 Tammi 2013 22:15

etujarrujen jousihakaset

Viesti Kirjoittaja narina »

Haluaisin ostaa toiselle puolelle etujarru satuloiden kiinnike raudoista puuttuvat jousihakaset( ne rautalanka hässäkät) en tiedä niiden nimitystä mutta yhdeltä puolelta puuttuu (pari),sekä ne luistiraudat mitkä pitää sen satulan paikallaan- jos jollakin ylimääräisiä niin olisin kiitollinen. vaihdossa vaikka uusiin takavalon heijastimiin jos niille tarvetta.
T Kimmo 0400879608
Avatar
FSO-Ossi
Site Admin
Viestit: 422
Liittynyt: 08 Heinä 2008 02:58
Jäsennumero: 1
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: etujarrujen jousihakaset

Viesti Kirjoittaja FSO-Ossi »

Jousihakaset saat jarrujen asennussarjasta. Esimerkiksi Motonetista löytyy: http://kauppa.motonet.fi/motonet/tuotteet/230909/8

Jarrujen liukupalat on jo hieman vaikeampi tapaus. Mitä vanhoille liu-uille on tapahtunut, luulisi niiden olevan aika ikuisia? No, viisastelu sikseen - FSO-klubin purkuautosta nuo ainakin saisi.
FSO 1500 Pickup E | FSO Polonez 1.6 SLE | FSO Polonez 1.5 SLE | FSO Polonez 1.5 SLE | FSO Polonez 1.5 SLE
Vielä kun EdustusPoloneesin löytäisi.
fiat126
Viestit: 5
Liittynyt: 31 Tammi 2013 20:49
Jäsennumero: 0
Paikkakunta: Kouvola

Re: etujarrujen jousihakaset

Viesti Kirjoittaja fiat126 »

Tarvitsisin itsekin tuollaisen pienemmän jousihässäkän-omassa toiselta puolelta murtunut.Hommasin myös ne Motonetin osat mutta eivät ole samanlaiset kuin Polonezin käyttämät, joten en niitä omaani asentanut.Taitavat kuitenkin sen asian ajaa mitä varten ovat tehdyt eli ovat kyllä reippaasti yksinkertaisemmat kuin Polonezin käyttämät rautalankahäkkyrät.Eikös näiden tehtävä ole vain pitää ne jarrupalat kohdillaan ja estää niiden liikkuminen valtoimenaan.
Vastaa Viestiin