Tervehdys!

FSO-keskustelua joka ei muihin luokkiin sovi
Avatar
Pollenisti
Viestit: 9
Liittynyt: 24 Syys 2010 15:38

Tervehdys!

Viesti Kirjoittaja Pollenisti »

Kuulin keväällä että merkkikerho on olemassa ja liityin heti jo kannatuksenkin vuoksi. Kerhojulkaisukin tuli postiluukusta tällä viikolla.

Kalustoon kuuluu kaksi Pollea, -87 ja -89 malliset. Vanhemman hommasin 2004 ja tuoreemman pari vuotta myöhemmin. Kasiseiskalla tuli ajeltua v.2008 kesäkuuhun, jonka jälkeen aloiteltiin pelti/kunnostelutöitä. Kasiysi palveli talvi/käyttöautona vuoden päivät jonka jälkeen jäi seisomaan mökin pihaan varaosiksi, ehkä joskus jopa kunnostusaihioksi.

-87 mallin peltityöt etenivät verkkaisesti, kunnes nyt kesällä erään edellisen projektin "valmistumisen" jälkeen inspiraatio Pollen laittamiseen iski jälleen. Ruostetöitä ja pakoputki tuli tehtyä. Etupäässä oli välyksiä, ja nälkä kasvoi syödessä, joten sain haalittua kasaan eteen kaikki uudet pallot ja r-tangonpäät yms. Suunnitelmissa oli osallistuminen pääkaupunkiseudun ajoihin huomenna, mutta tukivarret ja muut ripustuksien kilkkeet kuivuvat vielä maalaamossa. Katsastuskuntoon auto valmistunee piakkoin, mutta uudelleenmaalaus on tarkoitus hoitaa talven aikana. Ensi kesänä Polle toivottavasti on paraatikunnossa.

Koitan saada aikaiseksi kuvia ja historiikkistooria auton vaiheista verkkoon jossain vaiheessa ihmeteltäväksi.

Nähdään mahdollisesti tulevissa tapahtumissa!

t: Jussi Frejborg
0505986930
Avatar
FSO-Ossi
Site Admin
Viestit: 384
Liittynyt: 08 Heinä 2008 02:58
Jäsennumero: 1
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Tervehdys!

Viesti Kirjoittaja FSO-Ossi »

Hienoa, että Polleprojekti on edistynyt! Saa tapahtumaan saapua vääränmerkkiselläkin, käyttöautosi on kuitenkin myös laatutuote. Ja tuntuu olevan enemmän sääntö kun poikkeus, että ainakin puolet paikalle vaivautuvista tulee jollain muulla kuin FSO:lla paikalle...

Kuvia ja juttuja odotan innolla!
Vastaa Viestiin