Sivu 1/1

Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 07 Marras 2008 16:44
Kirjoittaja FSO-Ossi
Kuva
Erään klubilaisen Polonez bongattiin Mobilisti-lehteen. Kuvatekstinä "Juppi pääkaupungista. Purjelautailu käy kuin tanssi (Poloneesi) vain."

Re: Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 07 Marras 2008 18:33
Kirjoittaja Mortus
Harmi, kun ei ole kestotilaaja, vaikka aina ostaakin.

Eilittäin satuin kuulemaan bongauksesta ja tänään aamupäivällä puuttui uusin numero ainakin Tampereella parilta rautakirjalta. Uusi yritys kauppareissulla :)

Hienoahan se, että näitä ruvetaan harrastelehteen bongailemaan!

Re: Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 08 Marras 2008 15:03
Kirjoittaja Lada-Mies
Katsoin myös, että onpas tutun näköinen Polonez päässyt Mobilistiin. :)

Re: Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 29 Syys 2010 21:03
Kirjoittaja Lada-Mies
Jälleen uusimmassa Mobilistissa oli maininta Polle-kuvan yhteydessä FSO-klubista. Ei nyt ole lehteä käsillä mutta virke meni jotenkin "Näille on nykyisin myös oma kerho Suomessa. Se on hienoa se." :)

Re: Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 30 Syys 2010 21:05
Kirjoittaja Mkin
Tunnustan, meikän Polle kävi Ahvenistolla, jopa radalla! Oli sitten ihan lehteenkin päätynyt, kyllä nyt hivelee itsetuntoa ;)

Yllättävän hyvähän tuolla on ajella, selvästi urheiluauton sukua. Lehdessä kosla näytti paremmalta kuin luonnossa, onneksi oli pieni kuva vain.

Sikäli vieläpä järkipeli, että kaikennäköistä roinaa on jääkaappipakastimesta puusorviin jo lavalla roudattu vaikka ollut vasta reilun kuukauden käytössä. Eikä tässä ole edes lavalenkkejä mihin saattaisi kuormaa sitoa kunnolla. Yllättävästi tulee lähipiirissä kyselyä, että voiskohan sillä pollella sitä ja tätä.. Kaikista rajoituksista huolimatta kätsy värkki. Puhumattakaan talvisesta ajoharjoittelusta, eli jääratapyörittelystä. Siinä se ei kyllä ole ilman lukkoperää parhaimmillaan.

Re: Polonez-bongaus Mobilisti-lehdessä

Lähetetty: 02 Loka 2010 00:27
Kirjoittaja FSO-Ossi
Rekisterinumerotiedustelun paljastaman omistajan nimen perusteella et ole vielä FSO-klubin jäsen, suosittelisin liittymistä! ;)